Avrupa Birliği/TÜBİTAK/Sektör Projeleri İş ilanı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

Akıllı Sistemler Uygulama ve Araştırma Merkezi

Avrupa Birliği/TÜBİTAK/Sektör Projeleri İş ilanı

İş Tanımı: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGU)- Akıllı Sistemler Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Akıllı Fabrika ve Robotik laboratuvarında yürütülmekte olan Avrupa Birliği, TÜBİTAK, Özel sektör vb. destekli farklı projeler için kısmi zamanlı ve tam zamanlı çalışan ihtiyacı bulunmaktadır.

Çalışma konuları: Makine Öğrenmesi, Yapay Zeka, Derin Öğrenme, Bulut, IOT, Büyük Veri Analizi, Test (Doğrulama ve Onaylama) vb. teknolojilerin Elektrikli Araç şarj ekosistemi, Otonom Robotlar vb. alanlarda uygulanması çalışmaları.

Tam zamanlı sigortalı çalışan (Lisans Mezunu) (3 kişi):

• Araştırmaya ve öğrenmeye istekli, lisans not ortalaması 2.75 ve üzeri olması,
  • Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Pyhton, C++, Java, C#  vb. yazılım geliştirme konusunda tecrübeli (tercihen),
  • Linux ve nesne tabanlı yazılım geliştirme konusunda tecrübeli (tercihen),
  • Kullanılacak teknolojiler ile ilgili kendini geliştirmeye istekli,

Lisans-Lisansüstü Bursiyerler için nitelikler;

• Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği bölümlerinde en az 3. veya 4. sınıfta olmak ve kısmi zamanlı çalışma için projeye haftada en az iki gün ayırmak,
  • Araştırmaya istekli, lisans not ortalaması 3.0 ve üzeri olması,
  • Lisansüstü bursiyerliği için ek olarak Yüksek Lisans/Doktora programına kayıtlı olmak, tercihen tezini ilgili konularda yapmak,

İlgilenen adayların aşağıdaki bilgileri 29 Aralık 2023 17.00’a kadar e-mail ile incid@ogu.edu.tr ’ye göndermeleri gerekmektedir.

-Özgeçmiş

-Lisans Transkripti (Lisans Bursiyerliği için)

-E-mail içerik bilgi

-Adı-Soyadı    :

-Lisans programı bölümü ve ortalaması(mevcut):

-E-mail adresi:

-GSM No:

-Projeye ayrılabilecek zaman (gün/hafta):

-Varsa çalışma konuları ile ilgili iş/proje/yazılım tecrübesi (Kısa tanımı ile birlikte)